Ce parere ai despre un taraf la nunta ta?

Ati decis sa deveniti o familie, sa va casatoriti asa ca, dupa ce euforia momentului a trecut, trebuie sa va ocupati de tot ce inseamna pregatirile pentru fericitul eveniment.

Petrecerea de nunta este una care implica destul de multe pregatiri, iar printre acestea se afla si preocuparea pentru partea de distractie a invitatilor. Muzica este cea care conteaza enorm de aceasta data, pentru ca de ea depinde succesul petrecerii. Exista multe variante, sa apelezi la un DJ, o formatie, sau de ce nu, un taraf.

 

O petrecere de neuitat

Nu toata lumea isi va aduce aminte, peste ani de zile, de cat de gustoasa sau aspectuoasa a fost mancarea, cate etaje a avut tortul miresei, dar toti vor rememora clipele de buna dispozitie de la nunta voastra. Aici este rolul important pe care il are muzica, iar un taraf nunta profesionist reprezinta chiar cea mai buna alegere. Daca ai parte si de finantele necesare, poti chiar apela la cei mai buni in domeniu. Cine nu a auzit de Taraf de Caliu, Taraf de Haidouks sau Taraf Cleante? Nici nu mai este nevoie sa oferim informatii despre ei, pentru ca sunt foarte cunoscuti in domeniu, iar daca reusesti sa-i aduci la nunta ta, succesul este unul garantat!

 

Experienta vasta, atmosfera de petrecere

Da, este adevarat, este destul de costisitor sa aduci un taraf profesionist la petrecerea de nunta, dar crede-ne, va merita fiecare leu cheltuit. Este vorba despre experienta lor vasta, melodiile care fac pe toata lumea sa se ridice de pe scaune si atmosfera de neegalat. Chiar si dupa ani de zile nunta voastra va fi prilej de multe discutii, pentru ca se va dovedi a fi una de neuitat pentru cei care au decis sa va fie alaturi in aceasta zi importanta din viata voastra.

Si… apoi, ce urmeaza dupa nunta? De cele mai multe ori apar si copiii, asa ca iar ai nevoie de a-ti demonstra talentul de organizator de petreceri bune. Un taraf botez este din nou o idee excelenta, si nu mai este nevoie sa spunem cat de faina va fi acea petrecere, nu?

 

Discuta din timp

Nu lasa niciodata problema muzicii pentru petrecerea de nunta sau botezul celui mic pe ultima suta de metri. Cu atat mai mult cu cat doresti sa aduci un taraf profesionist sa incante invitatii. De aceea, cauta din timp un numar de contact al acestora, si apoi incepe sa trimiti mail-uri, sa dai telefoane, sa va intalniti fata in fata pentru a stabili toate detaliile. Gandeste-te ca sunt multi cei care vor sa ii aiba la nunta lor, poate au si fixat data casatoriei in aceeasi zi ca si voi… Orice intarziere conteaza, asa ca incepe chiar acum sa faci tot ce iti sta in puteri pentru a reusi sa-i aduci la nunta voastra.

 

Multa distractie si voie buna

Apoi, dupa ce totul s-a incheiat, bucura-te asa cum trebuie de petrecere, pentru ca este a voastra, voi sunteti in centrul atentiei!