Cum stii ca invitatii se vor distra pe cinste la nunta ta

Fiecare dintre noi ne dorim ca nunta noastra sa fie una perfecta, unde totul sa functioneze precum un ceas elvetian, si toata lumea sa fie multumita. Ce-i drept, perfectiune nu exista, dar macar pe undeva pe aproape tot te poti situa. Si, pentru ca invitatii tai sa se distreze pe cinste la petrecerea de nunta, sunt mai multe detalii care conteaza: meniul, surprizele, tortul, locatia, dar, mai ales, muzica sa fie una pe placul lor. Am ales ca in continuare sa discutam despre ce presupune o sonorizare evenimente profesionista.

 

O experienta aparte

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente speciale din viata noastra. Mirii si parintii lor isi doresc ca majoritatea invitatilor sa se simta bine, sa nu stea pe scaune, ci sa se ridice si sa danseze de zor. Pentru ca, pana la urma, aceasta reprezinta o petrecere reusita. Este nevoie de un band bun, solisti experimentati, sau macar un DJ cu experienta. Si care ar fi elementul de care este nevoie pentru ca muzica sa se auda perfect in toate colturile restaurantului sau ale locatiei pentru petrecere: boxe mari de nunta. De regula, multi dintre acestia au propriile boxe nunta pe care le folosesc, dar in cazul in care nu exista, vei gasi si boxe de inchiriat nunta.

 

Sonorizare profesionala si boxe nunta

 

Un playlist bun ridica lumea in picioare

Chiar daca voi sunteti mari fani ai muzicii pop, asta nu inseamna ca toti invitatii vor fi nevoiti sa asculte toata seara numai piesele voastre preferate. Dimpotriva, la nunta voastra sunt invitate persoane cu preferinte muzicale dintre cele mai diverse, asa ca este nevoie sa ii oferi fiecaruia macar o parte din ceea ce isi doreste. Insa, nu uita, ca oricat ar fi de complet ar fi playlistul sau talentat band-ul/solistul, o buna sonorizare este esentiala. Prin urmare, mai pune niste bani si opteaza pentru boxe de inchiriat, de buna calitate, care iti ofera cea mai buna experienta.

 

Cele mai bune echipamente

De regula, un band sau solist cu experienta in petrecerile de nunta se va descurca perfect si pune la dispozitia mirilor pachete speciale. Evident, acestea pot suferi unele modificari, in functie de cerintele acestora. La fel stau lucrurile si cand vine vorba despre un DJ bun. Exista posibilitatea ca toti acestia sa dispuna de cele mai modern echipamente, pentru o sonorizare excelenta, dar si pentru o atmosfera desprinsa parca din povesti. Si cine nu isi doreste asa ceva la nunta sa?

 

Fa rezervarea din timp

Cei mai buni, profesionistii, sunt foarte solicitati, asa ca nu lasa niciodata pe ultima suta de metri incheierea contractului cu acestia, pentru ca risti sa nu ii mai gasesti liberi la data dorita de tine. Dimpotriva, este printre primele detalii ale petrecerii de nunta care trebuie stabilite, daca tii neaparat ca la nunta ta sa cante X sau formatia Y. De asemenea, fii realist in ceea ce priveste bugetul alocat pentru muzica si atmosfera la petrecere, si nu uita nici sa citesti cu atentie contractul pe care urmeaza sa-l semnezi, inclusiv termenii si conditiile.