FOLLOW US

Cauta ce doresti sa afli)

0761.039.166
office@danielband.ro

Skip to Content

Solisti

Evenimentele importante din viata ta trebuie sa ramane memorabile pentru toti invitatii. Calitatea muzicii va contribui in mod direct la realizarea unui eveniment perfect.  Invitatii pun extrem de mult accent pe calitatea muzici, doarece doar prin muzica in amintirea lor va ramane evenimentul.

Muzica inseamna distractie, veselie si voie buna, iar invitatii au nevoie de momente in care sa se bucure de melodii traditionale cat si de momente de muzica de actualitate , insa indiferent de genul muzicii, solisti unei formatii au responsabilitatea de a ridica invitatii in picioare.

Solisti din formatia de nunta Daniel Band sunt pregatiti si au experienta necesara pentru a ridica toti invitatii in picioare intr-un timp scurt. Fiecare solist din formatie este specializat pe unul sau mai multe genuri muzicale, astfel incat sa va poata oferi o varietate de piese cu care sa va incante.

Alege pentru nunta ta doar solisti cu experienta, profesionisti si cu un repertoriu vast, pentru ca doar asa acestia vor putea face fata solicitarilor venite din partea invitatilor.

O formatie cu solisti profesionisti se va ocupa fara probleme de atmosfera creata si va sti cum sa dozeze energia din cadrul unui eveniment astfel incat la final acesta sa fie de neuitat.

Formular de contact

Contact

Telefon: 0761.039.166
E-mail: office@danielband.ro

Adresa

Bucuresti, str. Avrig, nr. 45

Raspundem rapid

Raspundem rapid solicatarii tale!