Rolul schelei de lumini la nunta

Toti cei care urmeaza sa se casatoreasca isi doresc ca petrecerea lor de nunta sa fie una reusita, unde toata lumea sa se simta bine, iar pentru asta sunt dispusi sa cheltuiasca bani frumosi pe tot felul de nebunii frumoase. Una dintre acestea este si schela de lumini, care a devenit un accesoriu aproape obligatoriu in conditii in care vrei uSn party memorabil.

 

Ce este schela lumini

Prin schela lumini nunta se intelege, de fapt, un fel de sistem de sustinere, care este alcatuit din doua stative care se pot regla pe inaltime si minim doua traverse metalice, de lungimi diferite, prin care se ajunge la lungimea dorita.

Pe aceasta schela sunt apoi montate lumini, de unde si numele. Se opteaza de regula pentru beamuri, wash-uri, pari LED sau moving head-uri. Specialistul in lumini al firmei organizatoare este cel care stabileste numarul de aparate necesare, dar si configuratia acestuia. Evident, alegerea sa este facuta numai dupa ce ati discutat inainte si i-ati explicat cam cum ati vrea voi sa arate acel joc de lumini care da un aer aparte oricarei petreceri de nunta si nu numai.

 

Unde poate fi montata schela de lumini

In principiu, schela de lumini poate fi montata oriunde, dar specialistii sunt de parere ca pozitionarea ei ideala este in spatele scenei sau locului unde se afla formatia, band-ul, trupa de coveruri sau DJ-ul care se ocupa de intretinerea atmosferei la petrecere.

 

Schela lumini Bucuresti

Dupa cum aminteam ceva mai sus, programale de lumini se discuta in prealabil cu mirii, sau puteti lasa aceasta sarcina doar pe umerii specialistului in lumini. Acesta trebuie sa stie si care este playlist-ul pe care l-ati pregatit pentru petrecere, pentru ca este important ca luminile si jocul lor sa se potriveasca perfect cu muzica.

 

Mici trucuri de efect

La inceputul petrecerii, cand are loc dansul mirilor, ritmul lent al acestuia va fi completat cu lumini care sa va puna in centrul atentiei, si care va va face sa va simtiti precum un print si o printesa la un bal unde toata lumea va admira. Ulterior, pe masura ce ritmul muzicii se schimba, si viteza de deplasare a luminilor va fi una mai alerta, si iar invitatii care prefera sa danseze nu vor avea impresia ca sunt urmariti de restul celor care au ramas la mese. Nu va face griji, un adevarat profesionist va sti cum sa procedeze, iar petrecerea voastra de nunta va fi una perfecta.

 

Sa vina tortul!

Un moment aparte, cand schela de lumini se dovedeste la inaltime, este atunci cand tortul mirilor este introdus in restaurantul sau in cortul unde are lor petrecerea. Toate luminile din jur se vor stinge, iar moving head-urile vor fi indreptate care centrul ringului de dans, pe culoarea alb. Trebuie sa recunoastem ca este una dintre cele mai frumoase imagini de la nunta respectiva, cand plini de emotie, cei doi miri taie tortul, iar in fundal se observa coloane albe, de lumina. Este ceva mai presus de cuvinte, si toate lumea va ramane, efectiv, fara cuvinte.