Cauta ce doresti sa afli)

0761.039.166

Skip to Content

Oferte

Profita de reduceri!

OFERTA SILVER

   OFERTA SANDARD
1  SOLIST DE MUZICA USOARA SI INTERNATIONALA –    IULIAN VASILE
2  SOLISTA DE MUZICA POPULARA  –  ADELINA
3  SOLIST DE MUZICA GRECEASCA SI COVER  –  MICHAEL
4  SOLIST MUZICA DE PETRECERE  –  EMIL
5  ACORDEON
6  CLARINET
7  VIOARA
8  ORGA
9  BUZUCHIA   INSTRUMENT GRECESC PENTRU MUZICA GRECEASCA
10  SONORIZARE PROFESIONALA ADAPTATA LOCATIEI SI NUMARULUI DE INVITATI

Cere oferta

Optional: scena, schela, lumini si ecran led 4/3

La inceputul evenimentului, Caffe Concert pentru primirea invitatilor, muzica usoara romaneasca si internationala, muzica populara si muzica de petrecere pe tot parcursul evenimentului.

 

Oferim 20% reducere pentru evenimentele programate duminica si extra sezon (noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie, martie si aprilie). Pentru provincie se acopera costurile de transport. 

Preturile pentru formatia noastra de nunta sunt foarte bune raportate si la calitate. Intrucat avem oferte all inclusive pentru dumneavoastra, incluzand caffe concert, sistem sonor profesional si altele.

Daca sunteti in cautate de cel mai mic pret la lautari nunta, aici il veti gasi. Pentru pretul dat beneficiati de o atmosfera incredibila sustinuta de 4 artisti cunoscuti in Romania, instrumentisti si un cadou la care nici nu te astepti.

Cu totii ne dorim o nunta de vis avand un buget limitat, acest lucru este posibil cu noi, intrucat preturile noastra pentru formatie sunt acceptabile. Stim cum sa cream show la nunta, botezul sau petrecerea ta, deoarece avem o experienta bogata in domeniu si cantam cu pasiune!

De exemplu, Iulian Vasile este finalist X Factor deoarece a putut sa cante orice melodie din suflet si a fost votat de oameni. Totodata, ceilalti interpreti si-au facut un nume prin calitatea vocii lor.

Contacteaza-ne acum pentru detalii si iti vom face o oferta de nerefuzat.

Formular de contact

Contact

Telefon: 0761.039.166
E-mail: office@danielband.ro

Adresa

Bucuresti, str. Avrig, nr. 45

Raspundem rapid

Raspundem rapid solicatarii tale!