FOLLOW US

Cauta ce doresti sa afli)

0761.039.166
office@danielband.ro

Skip to Content

Muzica de petrecere

Solist: Iulian Vasile - Finalist X Factor

Iulian Vasile – I have nothing

Iulian Vasile – Hit the road Jack

Iulian Vasile – Aicha

Iulian Vasile – Louis Armostrong

Michael - Muzica internationala si coveruri

Michael – Pitirika

Michael – Mariachi

Michael – Unchained

Michael – Cose de la vita

Adelina - Muzica populara

Adelina – Zi asa, asa, asa

Adelina – Marie si Marioara

Adelina – Cine seamana cu mine

Adelina – Cate mandre am iubit eu

Livia - Muzica cover si de petrecere

Lavinia – Un trandafir creste la firida mea

Lavinia – Sabes

Lavinia – Mentirosa

Lavinia – Brazil

Gabi - Muzica populara

Gabi – Rau ma dor ochii ma dor

Gabi – Eu beau vinul cu borcanul

Gabi – Fetele lu’ tata

Gabi – Un costum si o palarie

 

 

Fie ca vorbim de un majorat, o aniversare, un botez, o nunta sau orice alt eveniment, pentru fiecare dintre noi, muzica de petrecere este precum un stimulent ce ne impinge sa iesim pe ringul de dans.

Muzica are rolul de a ne relaxa, de a ne distra si de a ne oferi o anumita stare adaptata momentului, insa in cadrul evenimentelor importante, muzica este cea care ne face sa ne distram alaturi de cei dragi.

Evenimentele marcheaza diferite evenimente din vietile noastre, iar alegerea unei formatii ce nu detine un repertoriu vast si care nu are experienta in a ridica oamenii de pe scaune, va v-a transforma evenimentul intr-un  dezastru. Nu orice formatie poate oferi muzica de petrecere de calitate si care sa umple ringul de dans inca de la primele versuri. Un eveniment reusit este influentat extrem de mult de atmosfera creata de muzica de petrecere din programul formatiilor. Fiecare piesa trebuie sa fie aleasa cu mare atentie astfel incat in functie de starea invitatilor, formatiile sa le ofere ceea ce ei isi doresc si sa varieze foarte mult stilurile.

Formular de contact

Contact

Telefon: 0761.039.166
E-mail: office@danielband.ro

Adresa

Bucuresti, str. Avrig, nr. 45

Raspundem rapid

Raspundem rapid solicatarii tale!

O formatie completa trebuie sa poata oferi orice gen de muzica. Doar in acest fel, toti invitatii se vor putea delecta cu melodii care sa le ofere stare necesara. Daca doresti sa faci download muzica de petrecere mp3, poti face de pe canalul nostru de Youtube.

Muzica de petrecere marcheaza fiecare eveniment. Atmosfera o creaza invitatii, iar acestia nu vor putea ocupa ringul de dans, daca nu sunt atrasi de melodiile pe care formatiile aleg sa le interpreteze.

Muzica de petrecere live

Fiecare vers si fiecare nota va avea o anumita semnificatie pentru fiecare invitat din cadrul evenimentului, insa scopul final este ca acestia sa fie atrasi pe ringul si sa danseze bucurandu-se de atmosfera creata. Vrei sa asculti muzica de petrecere gratis, asculta la noi muzica de calitate!

Puneti accent pe calitate muzicii de petrecere pentru ca ieftin nu inseamna si bun, iar fiecare eveniment este unic. Nu ratati sansa sa il faceti memorabil atat pentru dumneavoastra cat si pentru invitatii dumneavoastra.

Incepeti cercetarile din timp pentru a alege formatia potrivita, studiati oferta, puneti intrebari despre repertoriu, experienta detinuta, iar daca aveti posibilitatea, participati la evenimente unde formatiile urmeaza sa cante pentru a vedea live care este nivelul de energie pe care acestia reusesc sa il transmita invitatilor si care este atmosfera creata.

Romanii sunt un popor de oameni veseli, care iubesc sa asculte muzica indiferent de activitatea pe care o desfasoara sau de starea pe care o au. Zilnic vedem persoane cu casti in urechi care se deconecteaza ascultand muzica preferata.

Iesind din rutina zilnica, starea de veselie pe care romanii o au in sange poate fi vazuta in momentul in care sarbatoresc un eveniment important din viata lor. Fie ca este o aniversare, o petrecere privata, un botez, o cununie sau o nunta muzica este nelipsita.

Muzica de petrecere rasuna din boxe la fiecare eveniment, iar pe chipul oricarui roman se poate vedea cata bucurie poate aduce o piesa ale carui versuri ajung pana la sufletul ascultatorilor.

Daca la evenimentele mai restrans oamenii nu apeleaza la formatii profesioniste, la evenimente majore precum nuntile si botezurile, formatiile de evenimente sunt nelipsite, iar muzica de petrecere este care joaca cel mai important rol in crearea unei atmosfere care sa ridice oamenii in picioare.

Formatii profesioniste precum Daniel Band, cu experienta in domeniu si un repertoriu vast, pot ridica fara probleme  toti invitatii unui eveniment, incitandu-i sa iasa la dans si sa nu paraseasca ringul de dans.

Muzica de petrecere este cea care da viata evenimentelor, motiv pentru care este important sa acordati o atentie deosebita formatiei alese pentru un eveniment important.