FOLLOW US

Cauta ce doresti sa afli)

0761.039.166
office@danielband.ro

Skip to Content

Muzica de nunta

Solist: Iulian Vasile - Finalist X Factor

Iulian Vasile – Je t’aime

Iulian Vasile – Hit the road Jack

Iulian Vasile – Aicha

Iulian Vasile – Louis Armostrong

Iulian Vasile – I have nothing

Iulian Vasile – How deep is your love

Iulian Vasile – It is a man’s world

Iulian Vasile – When a man loves

Michael - Muzica internationala si coveruri

Michael – Muzica greceasca

Michael – Mariachi

Michael – Unchained

Michael – Cose de la vita

Michael – Pitirika

Michael – Nobilez Jaimes

Michael – La Bamba

Michael – Lady

Adelina - Muzica populara

Adelina – Zi asa, asa, asa

Adelina – Marie si Marioara

Adelina – Cine seamana cu mine

Adelina – Cate mandre am iubit eu

Adelina – Mama mea

Adelina – Mie imi plac mustatile

Adelina – Dragostea de la Clejani

Adelina – Bani, bani, bani mei

Emil - Solist muzica populara si de joc

Emil – Colaj manele

Emil – Ma facut mama oltean

Emil – Haideti fetelor la joc

Emil – Asta-i hora mare

Emil – Da-le Doamne la dusmani

Emil – Soarele de dimineata

Emil – Am iubit si eu o data

Formular de contact

Contact

Telefon: 0761.039.166
E-mail: office@danielband.ro

Adresa

Bucuresti, str. Avrig, nr. 45

Raspundem rapid

Raspundem rapid solicatarii tale!

 

Muzica de nunta, un element important al evenimentului

Organizarea unui eveniment este o provocare pentru orice persoana, deoarece mereu apar lucruri noi de rezolvat si elemente carora nu le-ati acordat atentie.

Unul dintre evenimentele complexe din viata unui om este nunta, iar organizarea unui astfel de eveniment necesita multa atentie ce trebuie acordata fiecarui element care va contribui la desfasurarea perfecta a evenimentului.

Lista elementelor importante ce trebuie tratate ca atare cuprinde: fotograful, cameramanul, locatia, vestimentatia, decoratiunile, planificarea desfasurarii activitatilor, dar si muzica. Desi este ultimul element din cadrul listei, muzica de la nunta dumneavoastra poate transforma evenimentul intr-unul de poveste.

 

Muzica de nunta live

O formatie de nunta va reusi sa creeze o atmofera care sa atraga pe ringul de dans cat mai multi invitatii si sa ii mentina acolo, va face acest lucru doar prin oferirea unor melodii atent alese si cantate intr-un mod perfect.

Fiind un eveniment unic, muzica trebuie adaptata stilului si preferintelor dumneavoastra. In prezent sunt evenimente la care cei doi aleg ca muzica de nunta doar un anumit gen de muzica si aleg trupe de cover-uri sau band-uri care sa interpreteze doar muzica usoara. Este evident ca gusturile difera si genurile de muzica abordate pentru o nunta pot fi foarte variate.

Una dintre recomandarile noastre este sa alegeti formatii de nunta profesioniste care sa va poata oferi toate stilurile de muzica dorite. In acest fel, prin schimbarile de gen si de ritm, invitatii dumneavoastra nu vor avea timp sa se plictiseasca deloc. O formatie de nunta profesionista va simti cand trebuie sa interpreze melolodii lente, care sa le ofere timp invitatilor sa isi traga sufletul si cand sa mareasca ritmul pentru a-i face sa vina pe scena si sa danseze pana la epuizare.

Muzica de nunta potrivita va face ca dumneavoastra sa aveti un eveniment asa cum v-ati dorit si sa va distrati la maxim alaturi de invitati. Profitati la maxim de timpul pe care il aveti si cercetati piata pentru a alege formatia de nunta potrivita pentru a va oferi muzica de care aveti nevoie si pe care v-o doriti pentru evenimentul pe care il organizati. Alegerea formatiei, poate fi un factor determinant.

Cercetati si alegeti inteligent!

Romanii sunt un popor de oameni veseli, care iubesc sa asculte muzica indiferent de activitatea pe care o desfasoara sau de starea pe care o au. Zilnic vedem persoane cu casti in urechi care se deconecteaza ascultand muzica preferata.

Iesind din rutina zilnica, starea de veselie pe care romanii o au in sange poate fi vazuta in momentul in care sarbatoresc un eveniment important din viata lor. Fie ca este o aniversare, o petrecere privata, un botez, o cununie sau o nunta muzica este nelipsita.

Muzica de petrecere rasuna din boxe la fiecare eveniment, iar pe chipul oricarui roman se poate vedea cata bucurie poate aduce o piesa ale carui versuri ajung pana la sufletul ascultatorilor.

Daca la evenimentele mai restrans oamenii nu apeleaza la formatii profesioniste, la evenimente majore precum nuntile si botezurile, formatiile de evenimente sunt nelipsite, iar muzica de petrecere este care joaca cel mai important rol in crearea unei atmosfere care sa ridice oamenii in picioare.

Formatii profesioniste precum Daniel Band, cu experienta in domeniu si un repertoriu vast, pot ridica fara probleme  toti invitatii unui eveniment, incitandu-i sa iasa la dans si sa nu paraseasca ringul de dans.

Muzica de petrecere este cea care da viata evenimentelor, motiv pentru care este important sa acordati o atentie deosebita formatiei alese pentru un eveniment important.