Evenimentele precum nuntile si botezurile se schimba de la un an la altul, iar elemente precum candy barul, cabina foto, dj profesionisti, magicienii, dansatorii s.a. sunt lucruri noi aparute pentru a scoate intr-un mod aparte in evidenta evenimentele.

Nici alegerile in materie de muzica nu au ramas la fel. In zilele noastre sunt tot mai multe nunta in care muzica aleasa este cea clasica, pop sau cover-uri. Desi schimbarile sunt prezente la toate nivelele evenimentelor, lautarii de nunta raman in topul preferintelor romanilor.

Lautarii sunt nelipsiti de la evenimente si desi acestia au competitie venita din partea trupelor de coveruri, romanii nu pot renunta la lautarii de nunta.

Este in sangele nostru sa iubim muzica populara si in timpul evenimentelor sa ascultam piese interpretate live intr-un mod in care fiecare persoana simte si intelege mesajul pieselor.

De ce prefera romanii lautarii de nunta?

Muzica 100% live este unul dintre principalele motive pentru care la nunta, cat si la alte evenimente, romanii aleg o formatie de lautari profesionisti.

Instrumentisti profesionisti sunt un alt motiv principal. Solo-urile de vioara, tambal sau contrabas sunt savurate de catre invitati in timpul evenimentelor.

Profesionalismul lautarilor de nunta este un alt factor pentru ca acestia sunt extrem de deschisi la solicitarile publicului si reusesc sa interpreteze melodi, chiar daca nu fac parte din repertoriul acestora.

Solisti sunt cei care ies in evidenta, iar lautarii au de obicei solisti care ridica invitatii in picioare cu doar cateva versuri.

O nunta romaneasca are o formatie de lautari profesesionista care sa creeze atmosfera asa cum se cuvine!