In multimea de detalii care intra in organizarea unei nunti, un capitol aparte il ocupa si invitatiile. Chiar daca pare ceva minor, de fapt si aici trebuie sa fiti foarte atenti la detalii pentru ca totul sa fie perfect. Nu ne referim doar la model, ci si la texte invitatii nunta, iar daca citesti randurile urmatoare vei intelege ceea ce vrem sa spunem.

 

Modele de invitatii

In primul rand, ne vom ocupa despre modele de invitatii, unele speciale, care sa va scoata din anonimat. Cele mai simple, dar inca la moda sunt cele cu design geometric, cu putine detalii. De efect sunt cele care contin si ceva elemente aurii, dar aici exista riscul sa ai parte de ceva de kitch, asa ca ai mare grija. Daca vrei ceva special, alege un text imprimat pe hartie transparent si craft. De asemenea, daca esti genul mai nonconformist, ce parere ai de niste invitatii pe hartie de pergament, sigilate cu ceara, sau unele cu pene?

 

Exemple texte invitatii nunta

Daca modelul nu a fost prea greu de ales, partea dificila acum incepe. Ce alegi drept texte invitatii nunta? Nu este deloc ceva usor, asa ca avem pentru tine cateva exemple texte invitatii nunta, care sa iti serveasca drept inspiratie.

 

Invitatia haioasa

Pentru cei cu mult simt al umorului, avem o invitatie… speciala.

”Noi cei mai tari miri ai anului ………, ……………………… si …………………….., va asteptam cu multa nerabdare sa ne admirati curajul si iubirea in data de …………………, ora …………. la Biserica ………………….

Va urma apoi mult tort si sampanie la Restaurantul……………………………., ora …………… Au ales sa ne tina sub control cei mai seriosi nasi: ……………………..     …………………….., iar dupa vor trebui din nou sa ii astepte nepotii scumpii nostri parinti: ……………………… si …………………….. Speram ca veti veni cu placere sa va distrati alaturi de noi, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti!

 

Stilul clasic nu se demodeaza niciodata!

Stilul clasic in alcatuirea unor texte invitatii nunta nu se demodeaza niciodata. Iata si cel mai bun exemplu: ”Noi, …………………… si ……………………., vom porni impreuna pe drumul dragostei si al sperantei. Alaturi de noi vor fi nasii ……………………   ……………………. si parintii ………………….. si ……………………De aceea, avem onoarea sa va invitam sa ne fiti alaturi la celebrarea casatoriei religioase care va avea  loc in …………………, ora …………, la Biserica……………………

Pentru sampanie si tort va asteptam sa petreceti impreuna cu noi la ……………………., incepand cu ora……… Va asteptam cu drag!”

 

Romantism si fluturi in stomac!

La exemple texte invitatii nunta nu putea sa lipseasca si stilul romantic, preferat de cele mai multe dintre mirese. Iata si dovada: ” Exista o singura fericire in viata, sa iubesti si sa fii iubit.Noi i-am adus pe lume:

……………………… si  ……………………… Un inger bun le-a calauzit pasii si i-a facut sa se iubeasca, iar acum ei vor sa fie uniti sub un singur nume: ……………………… si ……………………… Prieteni de suflet si parinti spirituali le vor fi nasii, ……………………..          ………………………, care le vor fi alaturi in Taina Sfintei Cununii, ce va fi celebrate la Biserica …………………….., din ……, in ziua de ……… ora …………….

 

Pentru a ne bucura cu totii alaturi de ei va asteptam cu sufletul deschis sa petrecem apoi la Restaurantul ……………………………….., incepand cu ora …………… Va asteptam cu drag! Va rugam sa confirmati participarea dvs. pana la data de ………., la tel…..”