Pregateste-te cum trebuie pentru botezul puiului tau!

Ati devenit parinti, si sunteti de-a dreptul cuceriti de mica minune pe care o purtati in brate. Cu toate acestea, nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va preocupati din timp de tot ce presupune organizarea botezului. Si, nu conteaza daca va fi un eveniment restrans, doar in familie, sau poate la restaurant, cu ceva mai multe persoane invitate, sunt cateva detalii de care trebuie sa tii cont! Printre acestea se afla si gasirea unor marturii botez, care sa impresioneze in mod placut invitatii!

 

Totul trebuie sa fie perfect!

Dupa cum ai deja experienta organizarii petrecerii de nunta, stii desigur ca totul trebuie sa fie perfect! Nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii, si am putea discuta ore in sir despre tot ce conteaza acum. De data aceasta insa vom analiza, pe scurt, importanta marturiilor de botez pentru mica ta minune!

 

Mici atentii pentru invitati

Aceste marturii pentru botez sunt de fapt niste mici cadouri, simbolice, prin care parintii micutului botezat le multumesc invitatilor ca le-au fost alaturi la petrecere. Exista astfel de cadouri personalizate, si daca nu stii prea bine ce se potriveste, poti cauta pe internet dupa cuvintele cheie marturii botez baiat sau marturii botez fata. Vei gasi multe sugestii interesante, si chiar marturii deosebite, exact ceea ce iti doresti. Indiferent spre care iti indrepti atentia, retine ca acestea trebuie sa fie personalizate si de voi, prin notarea numelui bebelusului si a datei sale de nastere.

 

Idei de marturii de botez

Sunt atat de multe idei de cadouri care pot fi folosite drept marturii pentru botez, incat spatiul este de-a dreptul insuficient pentru a le detalia pe toate. De regula, se merge foarte mult pe magneti de frigider personalizati, dulciuri, mici obiecte traditionale, obiecte hand made, semne de carte, sticlute mici de parfum, trandafiri din sapun. In cazul in care avem de a face cu un botez de lux, uneori marturiile de botez sunt de-a dreptul impresionante, cum ar fi cate o mica bijuterie simbolica pentru reprezentantele sexului frumos, un ac de cravata sau butoni pentru camasa in cazul barbatilor.

 

O amprenta de neuitat

Daca vrei cu adevarat o idee interesanta pentru marturiile pe care le vei oferi invitatilor la petrecerea de botez, atunci avem si noi o sugestie pentru tine. Ce parere ai de un mic mulaj, din lut, cu amprenta piciorusului sau a mainii micutului tau? Este ceva interesant, si de mare efect, iar rudele chiar vor aprecia aceasta idee. Peste ani de zile, va fi un bun prilej de aducere aminte a acestor clipe placute!

 

Marturiile trebuie sa fie in ton cu tema botezului

La fel ca si la nunta, unde ati avut o tema anume, si la botez se practica acelasi obicei. Chiar daca se merge mult pe ideea de povesti, desene animate – pentru ca pana la urma, este vorba despre o petrecere in care cel mic este personajul principal, asta nu inseamna ca este mai putin de munca. Va fi o culoare dominanta, iar marturiile voastre trebuie sa se potriveasca perfect atat cu tema petrecerii, dar si nuanta aleasa.