O nunta perfecta cu fum greu si artificii

Orice pereche de miri isi doreste ca petrecerea lor de nunta sa fie una perfecta, iar invitatii sa aprecieze asa cum trebuie eforturile lor. Si, fita sau nu, majoritatea cuplurilor sunt de parere ca o nunta este ”cea mai cea” atunci cand se foloseste o masina de fum greu, dar si artificii.

 

Gheata carbonica si efecte speciale

Orice aparat de fum greu foloseste gheata carbonica pentru efecte speciale. De fapt, nu vei gasi nicio echipa care se ocupa de efectul de fum greu nunta Bucuresti care sa nu o foloseasca. Pentru ca da, efectul obtinut la final va fi unul de-a dreptul spectaculos.

 

Cum functioneaza?

Este usor sa ai parte de nunta de vis, despre care toti invitatii sa discute doar in cuvinte de lauda, daca folosesti mici trucuri de mare efect. Un aparat fum greu gheata carbonica este unul dintre ele, si nici nu este dificil de gasit echipa care sa se ocupe de acest detaliu. Un aparat fum greu foloseste mai multe boluri pline cu apa fierbinte, la care mai apoi se adauga gheata carbonica. Simplu, dar de mare efect!

 

Fum greu pentru un efect de vis

Fie ca este vorba despre o nunta, sau oricare alta petrecere, fumul greu ofera invitatilor un efect de vis. Poti cauta pe internet sa vezi ce firme se ocupa cu fum greu Bucuresti, si din fericire ai la dispozitie o oferta diversa, pentru toate buzunarele.

 

Este scump sau ieftin?

Si iata cum ajungem si la o alta problema: pretul. Cel mai probabil si tu te-ai gandit la un aparat fum greu pret, acestea fiind cuvintele pe care le-ai folosit in cautarea pe internet. Acum… depinde de bugetul pe care il aveti in plan, pentru ca ai de a face cu un pret de 500 – 600 de lei pentru doar cateva minute. Sunt persoane care ar considera ca este destul de mult, in timp ce altele sunt de parere ca merita investitia. Tu cum consideri: se merita sau nu un astfel de moment la nunta voastra? Daca raspunsul este unul afirmativ, atunci alege o oferta de fum greu pret care sa fie exact ceea ce iti doresti, fara sa scoti prea multi bani din buzunar.

 

5 minute de vis

Potrivit celor care se ocupa cu aceasta afacere, fumul greu produs cu ajutorul acestui aparat este unul dens și nu se ridică la mai multe de 30 de cm de la nivelul partoselii. Este momentul preferat de proaspetii insuratei pentru dansul mirilor, pentru ca ofera acea iluzie optica de ”dans printre nori”. Ringul de dans, cu acest fum greu, și cu niște jocuri de lumini speciale, va deveni un loc aparte, care cu greu poate fi descris în cuvinte.

 

Nu uita de artificii!

Pentru inca un efect ”wow”, iar invitatii sa mai aiba parte de inca o surpriza placuta, nu uita nici de artificii. Cu totii iubim acest moment, asa ca alege ceva spectaculos, dar care nici sa nu puna pe cineva in pericol. La final, toata lumea va fi de acord ca nunta voastra a fost exact asa cum trebuie: perfecta!