In prezent avem in componenta formatiei 3 solisti: Adelina, Andreea si Lavinia. Ne mandrim ca faptul ca toate sunt absolvente de Conservator si fiecare are o voce speciala.

adelina la nunta

Adelina este solista de muzica populara si canta des melodii atat de dragi romanilor, precum „Trandafir de la Moldova”, „Zi asa, asa, asa”, „De-ar stii cucul sa vorbeasca” si multe altele. Face de fiecare data o atomsfera in care invitatii se strang la hora si danseaza.

andreea la nunta

Andreea este solista de muzica de petrecere si poate canta cu usurinta orice melodii, vechi sau noi de nunta, botez sau onomastici. Colega noastra este prima solista care a reprezentat formatia noastra. Aceasta lucreaza zilnic la vocea ei, luand ore de canto pentru a performa la fiecare petrecere.

lavinia la nunta

Lavinia ese solista de coveruri, s-a orientat catre acest doemniu intrucat oamenii sunt familiarizati cu melodiile care le aud la radio. Ii face placere sa cante astfel de melodii intrucat melodiile alese sunt in special de dragoste si cantate de artisti romani.

 

Speram ca informatiile prezentate sa va confirme faptul ca avem solisti profesionisti care va pot incanta la orice eveniment.