FOLLOW US

Cauta ce doresti sa afli)

0761.039.166
office@danielband.ro

Skip to Content

Despre noi

Formatia Daniel Band

Iulian Vasile I have nothing (x factor)

Iulian Vasile

Este finalist X Factor, capabil sa cante diverse genuri de muzica si sa faca show la orice evenimente. A impresionat atat juriul cat si telespectatorii cu vocea sa puternica si cu siguranta va poate impresiona invitatii, lasand o imagine memorabila asupra nuntii sau botezului.

Adelina

Adelina

Absolventa de Conservator, face parte din trupa noastra de mai bine de 5 ani si are un bagaj mare de melodii de diverse genuri. Adelina canta cu drag muzica populara si alte genuri la orice eveniment.

michael

Michael

Michael este un cunoscut solist de muzica de petrecere, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu. Este apreciat in deosebi pentru muzica greceasca, intrucat intretine o atmosfera antrenanta. Distracta incepe cu Michael!

formatii nunta

Emil

Emil lucreaza inca de la inceput cu noi, facand spectacol la fiecare nunta sau botez la care mergem. Adora sa cante muzica de petrecere si sa prinda oamenii in hore.

daniel

Daniel

Canta la acordeon de la varsta de 4 ani, si am o experienta vasta in domeniul muzical. Am sustinut numeroase concerte in tara si strainatate si ofer muzica de calitate.

clarinet nunta

Stefan

Are o deosebita placere de a atinge acorduri de muzica romaneasca dar si internationala. Canta la clarinet de la o varsta frageda.

clabe daniel

George

George canta la orga si asigura coloana sonora de background la orice eveniment. Are un repertoriu bogat.

vioara 2

Vlad

Vlad canta cu drag la vioara de peste 15 ani. Este la curent cu noutatile in muzica si ofera spectacol la fiecare eveniment.

Suntem o formatie de nunta din Bucuresti ce va incanta cu muzica de toate genurile la petrecerea dumneavoastra. Avand experienta de peste 10 ani in domeniul muzical, stim ce sa oferim la fiecare petrecere. Practic, suntem sare si piperul, fiecarui eveniment.

 

Cantam cu placere la orice nunta, botez sau alt eveniment, pentru ca ne place ceea ce facem si sa intretinem atmosfera cu voie buna! Contacteaza-ne acum la 0761.039.166.

Formular de contact

Contact

Telefon: 0761.039.166
E-mail: office@danielband.ro

Adresa

Bucuresti, str. Avrig, nr. 45

Raspundem rapid

Raspundem rapid solicatarii tale!