Cu totii dorim la nunta noastra o formatie de latuari cunoscuti, artisti pe care i-am vazut la TV, crezand ca ei vor face cea mai frumoasa atmosfera, insa acestia vin si cu un pret pe masura. Lautari pot face o atomosfera originala la nunta ta deoarece ei sunt obisnuiti cu muzica de joc populara, la care sa se ridice tot invitatii si sa danseze.

Un tambal cu siguranta poate face un spectacol de neuitat. Sunetele sale puternice vor incanta romanii pe hore precum sarba, brasoveanca, olteneasca, munteasca si altele. O vioara va va incanta cu acorduri fine romanesti, in timp ce un acordeon va completa orice gen de muzica abordat.

De asemenea, preturile pentru latuarii de nunta sunt mai accesibile, intrucat sunt putini cunoscuti dar dornici sa faca atmosfera la orice eveniment.

In cazul in care aveti invitati cu media de peste 40 de ani cu siguranta ii vor delecta, intrucat acestia au prins timpul comunismului, timp in care se asculta in mod deosebit muzica populara cantata de Faramita Lambru, Cornelia Catanga, Grigore Vinderu si altii.

In cazul in care aveti invitati cu o varsta medie de sub 40 de ani va recomandam sa alegeti un program de nunta combinat, atat cu lautari cat si cu artisti cunoscuti. Intrucat preturile pot fi mai mici, alegant un program limitat pentru fiecare artist.