In viata fiecaruia exista mai multe evenimente unice pe care nu le mai putem repeta oricat de mult ne-am dori. Orice decizie luata are un impact direct asupra modului in care evenimentul se deruleaza si asupra modului in care acesta este perceput de invitatii nostri.

Cu siguranta ati fost la evenimente mai micute de-a lungul timpului si cel mai probabil ati avut si surprize neplacute. Fie mancarea nu era foarte buna, fie locatia lasa de dorit sau calitatea muzicii era sub orice critica. Motivele ce pot strica un eveniment sunt numeroase, dar ne vom opri asupra muzicii. Formatia de nunta este cea care asigura atmosfera si distractia.

Pe o scara de la 1 la 10 cat conteaza ca in momentul in care mergeti la un eveniment sa va distrati?

Cu siguranta ca raspunsul ar fi 10, lucru absolut normal pentru ca va doriti sa va destinteti alaturi de cei dragi si sa aveti amintiri placute legate de evenimentul respectiv.

De ce sa nu alegi o formatie de nunta ieftina?

  1. Riscati ca evenimentul dumneavoastra sa nu se ridice la inaltimea asteptarilor datorita formatiei alese;
  2. Repertoriu foarte mic al solistilor;
  3. Experienta redusa a formatiei;
  4. Echipament incapabil sa ofere sunete de calitate;
  5. Formatie cu un numar mic de persoane;
  6. Genuri muzicale abordate putine;
  7. Neprofesionalism;
  8. Incapacitatea formatiei de a ridica lumea la dans;
  9. Pretul mic nu vine de foarte multe ori la pachet cu calitatea;

Lista ar putea continua, insa trebuie sa constientizati ca sunt foarte multe formatii la inceput de drum, insa nu lasati un eveniment de mare importanta cum este o nunta pe seama unor formatii fara experienta, al caror repertoriu contine putine piese si care nu are experienta suficienta incat sa gestioneze un numar mare de persoane.