Ne-am gandit ca este important sa va comunicam cum ne distengem noi de alte formatii de nunta, astfel sa fiti in cunostinta de cauza cand luati decizia de a alege trupa care va realiza o atomsfera placuta la evenimentul dumneavostra.

Primul lucru pentru care ar trebuii sa ne alegeti este faptul ca avem artisti de TOP in Romania in formatie si ne PLACE sa cream spectacol la fiecare nunta, sa punem in valoare miri, nasi dar si invitatii. Putine formatii au in componenta artisti deja consacrati precum Iulian Vasile, finalist X Factor, Michael, un cunoscut interpret de muzica greceasca si Adela, o perla a muzicii romanesti.

In al doilea rand, oferim un pret calitate-excelent, situandu-ne in media preturilor din piata, oferim pe langa artisti cunoscuti, membri ai formatiei cu peste 10 ani experienta in domeniu. In plus, va punem la dispozitie masina de fum care sa creeze o atomosfera de basm atunci cand mirii danseaza vals, lumini arhitecturale si schele lumini care sa contribuie la crearea unui ambiant placut la restaurant sau locatia unde faceti nunta. Sonorizare profesionala de 5000 w asigura muzica la maxim, dincolo de locatia evenimentului. In plus, primiti 2 cd-uri pentru a asculta muzica de la lunta si un cadou SURPRIZA. Pentru oferta intrati aici.

In al treilea rand, trebuie sa ne alegeti pentru ca va oferim muzica pe tot parcursul evenimentului, facem primirea invitatilor si caffe concert, crand o atmosfera extraordinara pentru invitati.

Speram ca aceste motive sa va fi convins sa ne alegeti pe noi pentru evenimetul dumneavoastra.