Nuntile sunt evenimentele preferate ale tuturor , mai ales a femeilor care viseaza la acest moment de cand se stiu. Organizarea si planificarea acesteia este un capitol extrem de complex, deoarece pentru fiecare mire si mireasa, detaliile sunt importante pentru ca rezultatul sa iasa asa cum trebuie.

Dar cum te asiguri ca invitatii vostri se vor distra? Atmosfera nuntii trebuie intretinuta de activitati pentru invitati, dar si pentru miri. Muzica de nunta este aspectul esential  care ii face pe invitati sa se ridice de la masa si sa danseze toata noaptea.

Nuntile au un farmec aparte cand ringul de dans este umplut de catre toti invitatii, cand muzica se aude in surdina si formatia la randul ei se bucura de moment. Asa numim noi un eveniment fericit.

 

Activitatile la nunti sunt in mare parte aceleasi, dar daca vrei sa ai adaugi ceva diferit in program poti:

  • chema diferiti artisti care sa mentina o atmosfera amuzanta
  • adauga o cabina foto sau un colt foto
  • lansa impreuna cu invitatii cateva lampioane
  • crea o tematica pentru nunta ta
  • introduce activitati si jocuri pentru invitatii tai
  • avea un moment de discursuri (noi stim ca se va transforma intr-un moment amuzant)

 

Activitatile pot varia de la preferintele personale la categoria de varsta a invitatilor si poti introduce cateva din traditiile si obiceiurile voastre specifice zonelor din care proveniti. Te poti inspira chiar si din nuntile straine si ideile pe care acestia le au pentru nuntile lor.

Momentele ti le creezi tu, fie ca iti doresti o nunta cu sute de invitati sau o nunta restransa, important este ca voi doi sa va simtiti bine, iar automat invitatii vostri vor rezona cu atmosfera create de voi.

Pentru ca toate aceste activitati si momente sa iasa bine, trebuie sa ai in vedere ca formatia de nunta va fi mereu acolo sa mentina voia buna si nu vor lasa invitatii sa plece fara sa se distreze pana in zori.