Nunta in cort, perfecta indiferent de sezon

Atunci cand vine vorba despre petrecerea de nunta sau cea de botez, nu putini sunt cei care apeleaza la inchirierea unui restaurant sau a unei terase. Cu toate acestea, se observa o tendinta: folosirea unui cort de nunta sau cort botez, o alegere care se dovedeste a fi una foarte inspirata, indiferent de anotimp.

 

Scapi de grija gasirii locatiei

Folosirea unui cort de nunta te scuteste de grija gasirii unei locatii potrivite exact pentru perioada dorita de voi. Exista numeroase firme care se ocupa cu inchiriere cort nunta, si trebuie sa recunoastem, nu prea ai ce sa le reprosezi. Pentru a fi ceva mai bine pregatiti, cautati pe internet dupa cuvintele cort nunta pret, si veti stii daca se incadreaza in bugetul vostru.

 

Gama variata de corturi

Nu trebuie sa iti mai faci griji nici macar referitor la dimensiunea cortului de nunta. Exista o gama variata, pornind de la cort nunta 100 persoane si culminand cu cort nunta 400 persoane sau chiar mai mult. Totusi, potrivit celor care lucreaza in domeniu, un cort nunta 200 persoane sau un cort nunta 300 persoane sunt cel mai des inchiriate. Dar, indiferent spre care iti indrepti atentia, trebuie sa stii ca acestora li se pot atasa copertine sau structuri suplimentare, pentru a se potrivi perfect. Atunci cand apelezi la o firma profesionista de inchiriere corturi, nu vei avea niciun fel de problema, pentru ca locatia poate fi alimentata cu energie electrica. Efectiv, vei avea parte de tot confortul pe care il doresti.

 

Tipuri de corturi de nunta

Exista mai multe tipuri de corturi de nunta, pe care ti le prezentam si noi, pentru a intelege mai multe.

 

Arcuit

Acest tip de cort este perfect pentru a va primi invitatii. De mare efect este un cort arcuit decorat cu drapaje sau cu un inedit aranjament floral.

 

Dreptunghiular

Sunt foarte populare, si sunt folosite in special cand exista mai mult de 100 de invitati. Decorarea acestuia este destul de usoara, si tine de preferintele celor doi miri. Tavanul se preteaza la multe “artificii” de efect, cum ar fi panglici, baloane, ba chiar si candelabre. Pentru un efect deosebit, luminiile si ghirlandele nu au voie sa lipseasca. De subliniat doar ca si mesele invitatilor trebuie sa respecte forma geometrica a cortului.

 

Rotund

Cu siguranta un cort de nunta in forma sferica va produce o impresie mai mult decat favorabila in randul invitatilor. Sugereaza o atmosfera romantica, dar mai are si avantajul ca este foarte ergonomic si rezistent la vant.

 

Dezavantajul unui cort de nunta

Toate bune si frumoase, pare ca decizia de a folosi un cort pentru petrecerea de nunta se dovedeste a fi una foarte inspirata. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca exista si unele dezavantaje. Pentru o mai mare transparenta, ti le prezentam si noi, si ramane ca amandoi sa va ganditi bine si sa luati decizia impreuna, in perfecta cunostinta de cauza. Astfel, nu exista toalete – dar se pot inchiria din cele ecologice, nu exista bucatarie – se poate amenaja undeva in apropiere, va fi nevoie sa inchiriati mobilierul pentru petrecere, nu exista pardoseala.