Momentul in care va veti oficializa relatia este plin de emotie, iar presiunea acestuia este mare. Asupra mirilor va fi mereu o presiune imensa deoarece ei trebuie sa se ocupe de toate detaliile unei nunti perfecte. Fiecare dintre noi merita o nunta de vis si o poate avea chiar si cu un buget mic.

Printre cele mai importante 5 elemente pe care orice nunta trebuie sa le aiba se enumera:

  1. Invitatiile de nunta

Acestea au rolul de a anunta dat si locatia pe care ati ales-o pentru ziua cea mare. Tineti cont sa alegeti invitatii de nunta fashion, care sa se adapteze tendintelor actuale si sa fie in ton cu locatia aleasa. Pe vremuri se mergea personal la fiecare invitat si se inmana o invitatie alaturi de o portie de prajituri si suc. Acum invitatiile se pot face si telefonic. Puteti proceda traditional si sa inamanati invitatia cunoscutilor, este mai personal si arata ca ai onoarea de a fi invitati la nunta ta.

      2. Cadouri de nunta

De la o nunta acestea sunt nelipsite. Cadoul este o dovada de apreciere care se cuvinte la evenimente speciale din viata apropiatilor. Puteti oferii cadouri precum trandafiri criogenati. Acestia rezista pana la 25 de ani si pot fi o amintire placuta. De asemenea, sunt potrivite pentru casa, putand fi adaugate pe birou, masa sau bibilioteca. Acestea dau un plus de rafinament in casa. Totodata, puteti oferii si cadouri clasice precum lenjerie de pat, set de tacamuri sau cesti de cafea.

     3. Marturiile

Marturiile se afla pe lista celor mai importante lucruri de la o nunta pentru ca trebuie sa le oferiti invitatilor ce deosebit care sa le aminteasca de una dintre cele mai importante zile din viata voastra.  Acestea sunt utile in cazul in care doriti sa le lasati mesenilor un gand cald despre nunta voastra.

     4. Casute pentru bani

Unele saloane de evenimente detin casute cu bani, insa daca va doriti sa aveti un anumit model, puteti sa o confectionati sau sa o achizitionati pentru a o pastra. In trecut se striga darul, iar acest obicei inca mai persista in unele zone din Romania, insa mai des se adauga banii in plic si se ofera mirelui si miresei.

      5. Cocarde

Pastrati vechea traditie de le oferi tutuor invitatilor cocarde si alegeti modele care sa se evidentieze prin simplitate si eleganta. Evitati cocardele extravagante, in favoarea unora confectionate din floricele uscate ori spivce de greu, accesorizate cu fundite. Acestea sunt de diferite forme si culori, potrivite pentru toate buzunarele.

     6. Plicuri de bani

Acesta un detaliu cu care puteti face o impresie buna. Un text bine gandit si un design deosebit pot impresiona. Ai in vedere ca plicurile sa fie stilizate conform temei evenimentului. Puteti afla mai multe despre nunti aici.

Puneti la punct aceste mici detalii si incercati sa impresionati prin intermediul fiecarui element.