Muzica buna da tonul nuntii tale

Ati decis sa deveniti sot si sotie, asa ca au inceput deja pregatirile pentru fericitul eveniment. Printre multele – si chiar nu este o exagerare, detalii care trebuie stabilite acum, muzica pentru petrecerea de nunta este foarte importanta. Multe cupluri opteaza pentru un band nunta, pentru ca li se pare ca este varianta care li se potriveste cel mai bine. Perfect, doar ca sunt enorm de multe banduri nunta Bucuresti, asa ca alegerea este chiar dificila.

 

Cum alegi bandul pentru nunta

Pentru a-ti fi mai usor, este important sa te pregatesti din timp. Mai intai cauti banduri nunta si vezi care din ele pare ca s-ar preta sa cante la nunta voastra. Da, alegerea chiar trebuie facuta impreuna. Intereseaza-te de un band nunta pret, vezi ce recomandari poti sa afli despre fiecare, si la final, alcatuiti un top banduri nunta, pe care urmeaza sa le analizati “la sange”. Intr-un final va ramane un fel de Top 3 sau 5, cu care sa luati legatura si sa purtati una sau mai multe discutii, pentru ca la final sa ramana doar cea care va place la amandoi. Eventual, daca nu gasiti nimic, incercati varianta unui cover band nunta, si crede-ne, nu veti fi deloc dezamagiti. Ba chiar dimpotriva!

 

Experienta conteaza

Atunci cand discutati cu un reprezentantul unui band pentru a vedea daca trupa este sau nu buna pentru nunta voastra, trebuie sa vedeti si care este experienta lor in acest caz. Daca sunt foarte solicitati in acest sens, atunci este in regula, sunt profesionisti, si deja au o mare bila alba.

 

Stilul muzical

De asemenea, conteaza enorm si stilul muzicii pe care o canta, iar acesta este un criteriu esential in alegerea bandului. Chiar trebuie sa rezoneze cu voi si majoritatea invitatilor de la nunta.

 

Cum gestioneaza situatiile neprevazute

Din pacate, nu intotdeauna lucrurile merg asa cum vrem noi si situatii neprevazute pot avea loc oricand. De aceea, printre intrebarile pe care le adresati in aceasta perioada de… tatonare, se afla si cea referitoare la gestionarea situatiilor neprevazute. Ce se intampla daca unul dintre membrii bandului nu mai poate fi prezent in acea zi, cum solutioneaza problemele tehnice si care este planul de rezerva in cazul in care lucrurile nu au loc potrivit planului initial. Daca raspunsurile primite va multumesc, este semnul ca ati gasit un band profesionist, demn de trecut pe lista.

 

Band nunta Bucuresti

Desi suntem din Bucuresti, ne putem deplasa oriunde in Romania, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Telorman, Brasov sau chiar Cluj.

 

Locatia petrecerii de nunta

Un band profesionist va vizita intotdeauna locatia unde urmeaza sa cante, pentru a sti cum sa se pregateasca, daca este nevoie sau nu de echipament in plus, care este acustica, si multe altele.

 

Pot canta si alte melodii in afara de repertoriul lor

La nunta invitatii au propriile preferinte, si de aceea este important sa aflati din timp daca membrii bandului mai canta si altceva in afara de propriul repertoriu. De aceea aminteam mai sus ca poate un cover band nunta poate fi cea mai buna solutie, pentru ca acestia acopera o gama mai larga de preferinte, astfel incat toata lumea sa fie multumita!