Noi suntem cea mai buna alegere pentru nunta ta deoarece noua chiar ne pasa. Chiar dorim sa facem cea mai frumoasa atmosfera la nunta ta. Tocmai de accea cantam toate genurile de muzica, de la muzica populara si manele pana la rock si dance. Astfel incat sa multumim pe toata lumea invitata.

Tinem cont de ce ne propuneti si ne dam interesul sa va oferim tot ce aveti nevoie pentru o nunta reusita: formatie de nunta completa, 3 solisti, scena, schela lumini, masina de fum si multe altele.

Iti oferim oportunitatea de a avea toata formatia de nunta Daniel Band la preturi foarte bune atat in Bucuresti cat si in provincie. Avand in componenta cantareti cunoscuti precum Iulian Vasile de la X Factor, putem sa va oferim un spectacol de neuitat in direct la nunta voastra. Acesta este cunoscut pentru reprezentatiile extraordinare pe melodii celebre in toata lumea.

Michael canta cu mare pasiune muzica greceasca si internationala, avand o bogata experiente in evenimente nationale si internationale. Adelina stie sa cante atat muzica populara cat si muzica dance.

Asadar, te invitam sa ne contactezi pentru mai multe detalii.