Nunta este un eveniment foarte solicitant pentru un cuplu, deoarece acesti au  de gasit un local, un fotograf si un cameraman, trebuie sa stabileasca meniurile, numarul de invitati, aranjamentele din ziua nuntii, trebuie sa gaseasca o formatie de nunta care sa fie libera pentru data nuntii lor si care sa asigure atmosfera plus celelalte detalii care trebuie sa fie puse la punct pentru ca totul sa fie de poveste.

Alegerea rochiei de  mireasa poate fi insa sarcina foarte dificila ce poate ocupa foarte mult timp pana a se lua o decizie, motiv pentru care va oferim cateva sfaturi pentru a va simplifica decizia.

  • Alege o croiala care sa se potriveasca siluetei tale, iar in acelasi timp trebuie sa tii cont si de silueta sotului, dar si de verstimentatia acestuia pentru a crea o armonie estetica.

 

  • Este foarte important sa probezi mai multe rochii si sa iti faci poze in acestea pentru ca dupa aceea sa le analizezi si sa iti alegi rochia perfecta.

 

  • Scapa de ideea “ieftin si de calitate”. Acest concept nu exista in domeniul economic, motiv pentru care trebuie sa fii constienta ca suma pe care o platesti reflecta intr-o proportie mai mica sau mai mare calitatea rochiei. Materialul rochiei face toti banii.

 

  • Trena este un alt element foarte important in alegerea rochiei, insa trebuie sa stii ca aceasta face dificil de purtat rochia. Este o componenta de efect a rochiei de mireasa ce te face sa te simti ca o printesa insa in acelasi timp poate fi extrem de neplacuta si dificil de purtat.

 

  • Achizitioneaza-ti rochia de mireasa cu 2-3 saptamani inainte pentru a evita eventualele neplaceri. Daca o vei cumpara cu cateva luni inainte este posibil sa ai surprize in ziua nuntii.

 

  • Un alt sfat foarte important este sa porti rochia inainte de nunta si sa te obisnuiesti cu ea pentru ca nu este un tip de rochie pe care care il porti zi de zi.

 

  • Asorteaza vestimentatia sotului, precum si elementele de decor cu tinuta.

Lista ar putea continua insa ceea ce este important de retinut este faptul ca nu exista ieftin si bun, iar rochia visurilor oricarei mirese este rochia care ii pune in valoare silueta si o face sa se simta ca o printesa.